sunnuntai 5. toukokuuta 2013

"VAPPU"

"Vapu ei lopu!" Tota lausetta onkin pariin otteeseen saanu lukea facebookista, ja ai että kun olis kaivannu kunnon vappujuhlintaan Suomeen. Onneksi vapunpäivä oli täälläkin pyhäpäivä ja siis vapaa koulusta, joten saimme kuitenkin järkättyä omat vappukemut vaihtarikavereillemme. (Heistä kukaan ei kyllä vieläkään taida tajuta serpentiinien, nakkien, perunasalaattien sun muidean ideaa.) Noh anyway, aloitimme vapunvieton vappupäivällisellä Dianan ja Sirjan kanssa. Yritimme koota parhaamme mukaan mahdollisimman suomalaisen vappuaterian, mutta tuloksena oli vähän suomalaissaksalaissekoitus. Kyllä siitä kuitenkin vappufiilistä tuli, kun pöytäkin oli koristeltu serpenttiinillä. Saimme jopa simaa vappupöytään, sillä kaupasta ostettu Radler maistuu ihan simalle! :p


"simaa ja munkkeja"

Ilta jatkui keskustassa "vapputansseissa". :D Oikeelta nimeltään illan tanssit olivat Tanz in den Mai eli maaliskuun tanssit, mutta me päätimme nimetä ne vapputansseiksi. Tansseihin osallistuminen oli osa Kulturstadt Bamberg -saksan kurssiamme. Ei ihan perinteistä vappumeininkiä haalareissa ja yo-lakeissa vaan hauskoja yhteistansseja kansanmusiikin tahdissa, haha. Kuulostaa oudolta, oli outoa - mutta kivaa! Eiköhän niitä opiskelijavappuja kerkiä vielä useampaan otteeseen Suomessa viettään niin olihan se kiva kokea vähän erilaista saksalaista meininkiä. Ja sai tansseissakin juoda skumppaa ja kaljaa!

Tanssien jälkeen pidimme vielä omat etkoilut Sirjan ja mun kämpillä, minkä jälkeen suuntasimme keskustaan. Vaihtoehtoja vappubileiksi oli ainakin riittävästi, sillä jokaisessa baarissa oli sattumoisin tiistaina jotkut bileet käynnissä! Me suuntasimme Live Clubille, joka tietenkin tuttuun tapaan oli aivan tupaten täynnä. Vaikka kaipasimmekin mm. haalareita, Hoviskaa, grillailua, yo-lakkeja ja siideriä, vietimme silti erittäin hauskan ja ainakin erilaisen vapun täälläkin! :)

Vapputanssit

vappuweizeni


Sirpun kaa vappukaljalla

Eeron kaa vappumeiningeissä :D

VAPPUU

PROST !







Tanz in den Mai


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti