torstai 23. toukokuuta 2013

Lätkää, viisuja ja vapaapäiviä

Nyt on taas kaksipäiväinen kouluviikko ohi ja viikonloppu edessä, on se rankkaa. Itseasiassa välillä tuntuu vaikealta, kun kerkiää tottuun vapaapäiviin ja sitten yhtäkkiä pitääkin mennä muutamaksi tunniksi yliopistolle. Täällä vieteltiin siis taas pidennettyä viikonloppua, kun maanantai oli pyhäpäivä helluntain vuoksi. Myös tiistai oli ns. univapaa eli yliopiston oma vapaapäivä. Kesälukukaudella ei kuulemma ole tarpeeksi pitkää lomaa, kuten talvilukukaudella, joten sitä korvataan sitten useammalla ekstrapidennetyllä viikonlopulla. Mikäs siinä! Toukokuu onkin ollut täynnä pelkkiä vajaita kouluviikkoja ja ensi viikolla on taas torstai pyhäpäivä ja perjantai univapaa.


Tällä kertaa päädettiin jäädä koko viikonlopuksi ihan vain Bambergiin ja olikin yksi parhaista viikonlopuista tähän mennessä. Ei tarvinnut koko ajan olla reissunpäällä, mutta silti oli tekemistä riittämiin. Grillailtaan ja nautittiin auringosta läheisessä puistossa, seurasimme nenä kiinni ruudussa mm-kisoja ja lauantaina  Euroviisuja.

Ihana vapaapäivä hyvässä seurassa :)




Aurinko vaihtuikin hetkessä ukkosmyrskyksi

Lähinnä me suomalaiset taidettiin kuitenkin olla innoissaan lätkän mm-kisoista. Kyllä me muista vaihtareista kisakatsomoon seuraa saatiin, mutta eipä osa niistä tainnu tietää edes sääntöjä. :D Eikä esimerkiksi pronssipeli edes näkynyt teeveestä. Sen sijaan näytettiin jotain motogeepeetä tai futiksen kohokohtia, huoh.  Näki ne pelit onneksi netistäkin ja olihan niitä kiva seurata, kun vieressä istui joku kaveri vastustajamaasta. Tuli enemmän jännitystä! Harmi, että USA meni sitten voittamaan Suomen ja pääsivät jenkit juhlimaan meidän sijaan. Onneksi täällä ei sentään ketään vaihtaria Ruotsista ole.. Finaali sentäs jo näkyi ihan teeveestäkin ja kannustettiinkin sitten yhdessä Sveitsiläisen Jean-Noelin kanssa voittoa hänen kotimaahansa. Ei tullut voittoa Sveitsiin, mutta kyllä Jean ainakin iloinen oli hopeastakin.

Lauantaina järjestimme täällä Coella telkkarihuoneessa Euroviisufinaalikatsomon. Vaikkei viisut nyt varsinaisesti tainnut kenenkään (paitsi viisueksperttimme Sotiriksen) lemppariohjelmiin kuulua, oli kyllä aivan huippua ajanvietettä katsoa niitä porukalla, kun ihmisiä oli niin monesta eri maasta. Saatiin voitonjuhlatkin, kun Lisa pääsi juhlimaan Tanskan viisuvoittoa, onnea!

Viisukatsomo

Onnea Tanska ja Lisa!

Go Sveitsi!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti