keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Summer and sun are here!

Jeeeeeij vihdoin alkaa näyttää ja tuntua kesältä! Täällä on ollu nyt jo neljä päivää todella aurinkoista ja lämmintä. Eilen mittari kohosi jo +24 asteeseen! B) Ja muutenkin lämpötila pysytellyt siinä kahdenkymmenen paikkeilla. Ihanaa!

Sunnuntaina olimme tietenkin heti auringon meitä helliessä isolla porukalla piknikillä ja pelailemassa puistossa.







Maanantaina starttasi sitten kesälukukausi ja varsinaiset kurssit. Lukkari näyttää sopivan löysältä ihan kesää ja aurinkoakin aatellen. ;D Neljä saksan kurssia, yksi enkun kurssi ja lisäks otin vielä ruotsin kurssin ylläpitääkseni edes vähän jo nyt unohtuneita ruotsintaitojani! Jokaista kurssia on puolitoista tuntia viikossa eli yhteensä se tekee huimat yhdeksän tuntia luentoja viikossa, saa nähä miten jaksan.. :D

Maanantai oli sitten myös kuumin päivä tähän mennessä! Onneksi luentojen välissä oli neljä tuntia aikaa nauttia auringosta B) Söimme lounasta ulkosalla, kävimme jätskillä ja yritimme vähän ottaa aurinkoa koulun nurmikolla. Shortsit olisi pitäny laittaa jalkaan, mutta emme me nyt aamulla tulleet ajatelleeksi, että jo aamukahdeksan jälkeen olis niiin lämmin. Tästä johtuen ainakin ite sain komeet rusketusrajat farkuista keskelle molempia sääriä. Tosi kivannäköset.

Kaupungilla käveltäessä huomasi selvästi lukukauden startanneen ja kesän tulleen, sillä kaupunki oikein vilisiä ihmisiä! Sillat ovat täällä suosittuja hengaamispaikkoja kauniilla ilmoilla ja ne olivatkin täynnä ihmisiä nauttimassa ensimmäisestä kunnon kesäpäivästä.


Lounasbreikki sillalla


Rankka ensimmäinen koulupäivä

Eilen maanantaina täällä järjestettiin löytöpyörien huutokauppa ja saimme kaikki hankittua itsellemme jonkinnäköiset menopelit. Aluksi touhu näytti toivottamalta, sillä lähes kaikkien hinta kohosi vähintään viiteen kymppiin. Loppujen lopuksi sain kuitenkin itse huudettua itelleni pyörän kuudella eurolla!! Aika hyvä diili, vaikka vähän pikkuruinen pyörä onkin. Mutta eiköhän sillä nyt kolme kuukautta ajele.

Onnelliset pyörän omistajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti